Kérem Várjon!
Cikkek
Karácsonyig 500 új előfizetés!
Minden postaládába kell egy Pécsi Borozó
A szerk.
2016 október 12.

Van egy tervünk. Ha összejön, kisebb csoda lesz. Azt szeretnénk, ha 2016 végéig összejönne ezer előfizető, ehhez a mai naptól kellene még 500. A projekt lényege pedig: ha lesz 500 megosztás, akkor talán az 500 előfizetés is összejön. Idén előfizetve ráadásul még kedvezményesen, mindössze 2000 forintért megy házhoz a Pécsi Borozó egy teljes éven át! És akár egy villányi hétvégét is lehet velünk nyerni. Ha olvasóink, barátaink és szimpatizánsaink segítenek, karácsonyig összejöhet! Ha pedig összejön, januárban meglepetést szervezünk minden olvasónknak!

A Pécsi Borozó idén tavasszal alakult át, ébredt fel és változott 100 oldalas, a Pannon borrégión túlmutató borgasztronómiai magazinná. Sokan segítettek benne, írtak és fotóztak, szervezkedtek a háttérből vagy mozdultak meg a rendezvényeinkre, nehéz lenne felsorolni az összes nevet, de hálával tartozunk nekik mindezért!

Ahogy olvasóinknak is, hiszen nagyon sokan vannak, akik a korábbi években ismertek meg bennünket és maradtak olvasóink, de nagyon sok új vásárló és előfizető is van soraikban, akik bizalmat adtak nekünk és megkedvelték, amit mi képviselünk. Köszönjük nektek!

Mi csupán fogyasztói szemmel követjük, mi történik a bor és gasztronómia világában, információkat megosztva, döntést és vásárlást segítve talán, de mindenképpen azért dolgozunk, hogy egyre szélesebb rétegben ismertessük meg, a borgasztronómia nem csak az ünnepeink része, de a hétköznapoké is. Mértékkel, felelősséggel, tudatosan!

Sokan óvtak bennünket a Pécsi megjelölés használatától, de nekünk fontos, mi innen nézzük a világot, nekünk ez az origo, és innen indulunk ki mindig, hol csak Villányig, Szekszárdig, Hosszúhetényig, hol meg Tokajig, Pannonhalmáig, de akár az Isztriáig vagy épp Burgenlandig is elutazunk. Az olvasók ezt elfogadták, Budapesten kívül is lehet magazint készíteni, közel a tőkékhez talán hitelesebb is.

Eddigi három megújult lapszámunk azt mutatja, folyamatosan emelkedik az értékesített példányok száma, nap mint nap érkeznek be előfizetés-igénylések. De szeretnénk még egy nagyot lépni. Jövőre elindítjuk a Pécsi Borozó Klubtagságot, minden előfizetőnk tagja lesz, ami egész sok izgalmas ajándékot, kedvezményt, még több ismeretanyagot, még több lehetőséget ad majd minden klubtagunknak. Ezzel együtt jövőre 3000 forint lesz az éves előfizetés (az áruspéldányok ára marad 780 forint), de klubkártyával együtt sokkal többet ér majd.

Most, mától december 24-ig még tartjuk az idei bevezető, 2000 forintos előfizetési díjat, sőt mindenkinek ajándékba adjuk a klubtagságot, az eddigi előfizetőinknek is és az újonnan jelentkezőknek is. És még egy kétszemélyes villányi borkóstolós hétvégét is kisorsolunk a legújabb borvidéki szállodába, a Vitis Hotel Villányba!

Azt szeretnénk, ha 2016 végéig összejönne ezer előfizető, ehhez a mai naptól kellene még 500. A projekt lényege pedig: ha lesz 500 megosztás, ha sokan segítenek és átadják az infót, akkor az 500 előfizetés is összejön.

Érdemes megrendelni magunknak, de kiváló karácsonyi ajándék is lehet, amihez ajándékkártyát küldünk (legkésőbb december 10-ig megrendelt előfizetések esetében)!

Ne feledjétek: egyetlen megosztás is nagy segítség, minden jelenlegi és leendő olvasónknak köszönjük előre is!

Legolvasottabb
Legfrissebb