Kérem Várjon!
Hírek
Vylyan@ProWein
bori
2015 február 11.
A világ legjelentősebb borszakmai rendezvényeként számon tartott, több mint 100 ország 50 ezer szakmai látogatója által felkeresett, minden év márciusában Düsseldorfban megrendezett ProWein kiállításon történő magyar megjelenés idén új színfolttal gazdagodik.

A csúcsminőségű magyar borok németországi importjára és promóciójára szakosodott Ungaricum kereskedelmi vállalkozás 2015. március 15. és 17. között 3 pincészettel karöltve közös standon mutatja meg a magyar borok legszebb tételeit a szakmai közönségnek.

A nagyméretű, figyelemfelkeltő helyen kialakított, legmodernebb technikával felszerelt bemutató területen a Szepsy, Szent Tamás és Vylyan pincészetek önálló bemutatkozása mellett az Ungaricum által megálmodott egyedi, digitális marketing eszközöket felvonultató kóstoló zóna kerül kialakításra.

A kóstolókhoz olyan prominens német borszakértőket sikerült megnyerni, mint Caro Maurer, aki a német nyelvi területről az első női Master of Wine, valamint a német sommelier válogatott vezetője, Markus Berlinghof. A közreműködő szakértőkben közös, hogy az Ungaricum szervezésében mindannyian jártak már hazánkban és első kézből ismerik a magyar borban rejlő lehetőségeket.

Legolvasottabb