Kérem Várjon!
Hírek
Múzeum Utca Plusz
bori
2020 July 29.
Augusztus 7. és 16. között újraéled a Múzeum utca, óriásbábok, fényfestés, olvasóliget, nyári színház, Pagony Mesebirodalom, családi és kézműves programok, Design Liget, koncertek, táncházak, a pécsi sörök udvara és gourmet piknik várja a helyi lakosokat és a Pécsre látogatókat.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata 2020. nyarán új programsorozat indít Múzeum Utca Plusz néven. Az esemény a pécsi kulturális és turisztikai szereplőkkel együttműködésben (Zsolnay Örökségkezelő Nkft., Janus Pannonius Múzeum, Zsolnay Fényfesztivál és a Pécsi Szelet szervező csapata) valósul meg. A rendezvénysorozat nemcsak a nyári turisztikai forgalom élénkítését célozza, de új értéket, hagyományt is szeretnénk teremteni vele.

Mi várja a Múzeum utcába látogatókat? Örömzene a Band of StreetS tolmácsolásában, táncház a Vizin zenekarral, a Pécsi Pagony izgalmas családi és gyermekprogramjai, esti fényélmények, workshopok és kézműves foglalkozások, kiállítások, tematikus séták, érdekes beszélgetések zenészekkel, írókkal, művészekkel, kreatív alkotótér és művészpiac, ahol a baranyai képző- és iparművészek, formatervezők, designerek termékeit, márkáit ismerheti meg a közönség, valamint a helyi gasztronómia kiválóságait felvonultató Pécsi Szelet, gourmet piknik is.

A részletes program ide kattintva érhető el: https://pecsnyitva.hu/muzeumutcaplusz/