Kérem Várjon!
Hírek
Mustra és partnerség
PB
2020 June 22.
A Pécsi Borozó szeptemberben megjelenő őszi számában is lesz Mustra, a magyar borpiac újdonságait tervezzük ezúttal is bemutatni. Az őszi, azaz az ötvenedik szám megjelenéséhez kérjük a borászatok, éttermek, szálláshelyek és más barátaink, interúalanyaink, témáink partnerségét: ha elég magazint vásároltok, meg tudunk jelenni ismét nyomtatásban!

Mustra: őszi válogatás a borpiac újdonságaiból

Az országosan terjesztett Pécsi Borozó a vidék legnagyobb elérésű gasztronómiai és bormagazinja, amelynek a következő lesz az ÖTVENEDIK LAPSZÁMA. Egyik legolvasottabb rovatunk a Mustra, ahol az éppen aktuális, piacon lévő borokat mutatjuk be a nagyközönségnek.

A borok beküldése a következő, őszi duplaszám tesztjére, ahogy az elmúlt 12 évben, továbbra is ingyenes, mindössze 2 palackot kérünk eljuttatni, fogyasztói ármegjelöléssel, fajta, borvidék, évjárat és alkohol megjelölésével (űrlap letölthető!).

Következő Mustránkra a borok leadása személyesen 2020. július 3-ig lehetséges, a borokat Pécsett a Pannon Borbolt címén várjuk minden munkanapon 8-16 óra között:

Pannon Borbolt Kft. 7625 Pécs, Nyírfa u. 18.

vagy leadhatók a villányi, siklósi és szekszárdi hegyközségeknél.

Kérjük, minden esetben írják a dobozra: PÉCSI BOROZÓ MUSTRA!

Postacímünk: Vinoliva Kft., 7634 Pécs, Árvácska u. 3.

A Mustra rovatba csak a kóstolón legjobban szereplő, aranyérmes szintet elérő borok kerülnek be, minimum 86 pontot kell elérnie egy bornak. Minden be nem került, de benevezett borról (kérésre) véleményt küldünk a nevező borászatnak. A Mustrán bármely, Magyarországon kereskedelmi forgalomban kapható bor indulhat.


AZ ÖTVENEDIK LAPSZÁM

fura helyzetben születik meg. Az elmúlt hónapokban a hirdetési piac szinte leállt, illetve a lapértékesítési helyek száma is jelentősen csökkent. Ráadásul az idei rendezvényeinket szinte egész évre törölni kellett, amik a magazin megjelenésében jelentős szerepet játszanak, a finanszírozás nem kis hányadát adják. Nehéz szívvel, de meg kellett hoznunk azt a döntést, hogy a nyári számot kihagyjuk és egy összevont, őszi duplaszámot készítünk el szeptember elejére.

Az ötvenedik lapszámhoz kapcsolódóan egy különleges kampányt indítunk.

  • Minden partnerünk, legyen az pincészet, étterem, szálláshely,
  • aki legalább 10 példányt megvásárol a jubileumi lapszámból,
  • a lapárusoknál 1490 forintért értékesített lapot 895 forintért kapja meg példányonként.

Ezzel a lépéssel egyrészt segítik a Pécsi Borozó fennmaradását és további megjelenését, másrészt saját partnereiknek, vásárlóiknak adhatnak egy tartalmas ajándékot.

A megrendelésüket az info@pecsiborozo.hu e-mailre küldött levélben adhatják le, a számlázási cím és az igényelt példányszám megjelölésével. A kért mennyiség ellenértékéről átutalási számlát küldünk, a lapokat pedig szeptember első hetében postázzuk.

Köszönjük, hogy ezzel is segítik a független magyar bormédia működését!

Bízunk benne, hogy szeptember elején Pécsett és Budapesten, az ötvenedik lapszám alkalmából szervezett rendezvényeinken, vagy ezentúl negyedévente más-más borrégióban borkerekasztalainkon találkozhatunk is!