Kérem Várjon!
Cikkek
Idén is Pannon Borrégió Top5
Szavazz a kedvenceidre!
bori
2019 September 11.

Szavazzunk együtt a kedvenceinkre – október 31-ig várjuk voksaitokat a kedvenc Pannon Borrégiós étteremre, szálláshelyre és pincészetre. A díjakat az Adventi Borszalonon adjuk át, december 7-én.

A Pécsi Borozó szerkesztősége immár tizenkét éve követi nyomon, hogyan alakul a Pannon Borrégió borászata, gasztronómiája, turizmusa. Két éve kértük először olvasóinkat, mondják el nekünk, kik a kedvenceik a régiónkban, ami hozzávetőlegesen Baranya és Tolna megye területét jelenti.

A megmérettetés nagy siker volt, sok száz olvasónk szavazott tavalyelőtt  és tavaly is, ahogy örömmel látjuk a díj matricáit a bejáratokon, a fotókat az oklevelekkel, ami azt is jelenti, a díjazottak is büszkék erre az elismerésre.

Idén is várjuk olvasóink aktív szerepvállalását, szavazatokat várunk a

  • kedvenc pincészetre,

  • kedvenc étteremre és

  • kedvenc szálláshelyre

a Pécsi, Villányi, Szekszárdi és Tolnai borvidékeken!

Idén összevont díjakat adunk át, vagyis 75 százalékban az olvasói voksok, 25%-ban a szerkesztőségünk tagjainak szavazatai adódnak össze a végső lista kialakulásához. Öt kedvenc étterem, öt kedvenc szálláshely és öt kedvenc pincészet – döntsük el közösen, kik a kedvenceink!

A szavazatokat az info@pecsiborozo.hu e–mail címre kell beküldeni október 31-ig.

A Top5 díjakat december 7-én, Pécsett, a Littke Palace Látogatóközpontban megrendezendő Pécsi Borozó Adventi Borszalonon adjuk át a díjazottak.

Szavazz a kedvenceidre, hogy ők lehessenek a mi kedvenceink is!