Kérem Várjon!
Cikkek
Tokaj Nobilis feat. Villány
Borvacsora Bárdos Sarolta és Kiss Gábor boraival
bori
2010 március 21.

Bárdos Sarolta (Tokaj Nobilis) és Kiss Gábor boraival kísért vacsorát tartanak március 27-én, szombaton a JT Restaurant Enoteca CORSO-ban (Pécs, Király utca 14.).

Menü

Köszöntő hideg falat:
Kacsamáj jégkrém Nobilis aszú emulzióval
Tokaj Nobilis Sárga muskotály, 2008, félszáraz (köszöntő bor)

Előétel:
Marhabélszín és homár "sashimi new style"
Tokaj Nobilis Birtokbor 2009, száraz

Előétel:
Csicsókaleves, sáfrányhab és vadpontyfilé
Tokaj Nobilis Furmint, Barakonyi dűlő, 2008

Főétel:
Báránygerinc és báránybríz "ras el hanout"
Kiss Gábor Kékfrankos Selection 2007

Főétel:
Borjúpofa „egytál” paprikamártással, tavaszi zöldségekkel
Kiss Gábor Code 2007

preDesszert:
Epercappuccino, kókusztejhabbal, rebarbarafagylalttal
Tokaj Nobilis Amicus 2008, késői szüret

Desszert:
Passiógyümölcs és Valrhona csokoládé
Kiss Gábor Merum 2006

A vacsora ára 11.900 Ft/fő.
Asztalfoglalás telefonon a 72/525-198 telefonszámon, vagy az étterem honlapján.

Legolvasottabb
Legfrissebb