Kérem Várjon!
Cikkek
Lapin, agneau, clafoutis
Francia vacsoraest a Pezsgőházban
bori
2011 szeptember 22.

Tradicionális francia ételekkel várják a vendégeket szeptember 23-án, pénteken 19 órától a Pezsgőházban. A menüsorért felel: Faragó István és Békési János.

  • Fogadóitalként száraz pezsgő
  • Fogadóétel
    Toast au anchois (szardellás pirítós)
  • Előétel
    Paté de campagne (vidéki sertéspástétom salátával és ecetes uborkával)
  • Főételek (választható)
    Lapin aux olives (nyúlcomb paradicsomos zöldségekkel és olívával, langyos kenyérrel)
    vagy
    Daube provencale (bárány szalonnás-boros raguban, bennefőtt burgonyával)
  • Desszert
    Clafoutis (gyümölcsös-vaníliás sült tészta)

Menüár pezsgővel és vízzel: 4000.-Ft/fő

Asztalfoglalás: etterem(kukac)pezsgohaz.hu, vagy 72/522-598

Legolvasottabb
Legfrissebb