Kérem Várjon!
Cikkek
Szerkesztői gondolatok

Az elmúlt hetekben szerencsére nem csak a szakmai sajtó foglalkozott a magyar gasztronómiával, legalábbis azzal a részével, amivel foglalkozni érdemes. A Bocuse d’Or világversenyén elért negyedik hely, Széll Tamás és csapatának sikere büszkeségre ad okot, ugyanakkor érdemes kicsit a csillogás mögé nézni, mert még sok a teendőnk.

Győrffy Zoltán
2017. június 19. 07:03:07
Hírek

Villány egyik meghatározó pincészete, a Sauska hamarosan éttermet nyit a borászat épületében. Bicsár Attila kreatív séf  helyi kollégáival,  Forgó Endrével és Fetter Tamással modern magyar konyhát ígér nemzetközi árnyalatokkal, családias stílusban.

bori
2017. június 18. 17:54:58
Hírek

Nagypapájától kapott néhány sor szőlővel kezdte a borászkodást negyedszázada Koch Csaba, akinek a munkáját rengeteg hazai és nemzetközi aranyérem mellett az Év Pincészete díjjal is elismerték. A Hajós-Bajai és a Villányi borvidéken egyaránt aktív borász emlékezetes ünnepséggel idézte fel az eddigi sikereket.

bori
2017. június 12. 17:03:11
Első Előző
1 2
Összesen 4 db találat. 1/2 oldal.
banner
Programajánló
2019. Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2019. 03. 01. 9:00 - 17:00
New York Palota Budapest, Erzsébet körút 9–11.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
2019. 03. 14. 18:00 - 22:00
Kalamáris Pécs, Rákóczi u. 30.
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
2019. 03. 29. 18:00 - 21:00
Kalamáris Pécs, Rákóczi u. 30.
30
31