Kérem Várjon!
Hírek
Határtalan magyar borbártúra
bori
2020 July 23.
Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Pesti Borkörút rendezvény, amelyen a Kárpát-medence legjobb borai kóstolhatók. A Magyar BOR Intézet kezdeményezésére megvalósuló Pesti Borkörút célja, hogy a Körút mentén található hat neves borbárban két nap alatt meg lehessen ismerni a Kárpát-medence határtalan és csodás borvilágát. A két nap alatt bármilyen sorrendben és tempóban végiglátogatható a hat helyszín, amelyek nincsenek egymástól nagy távolságban, így akár gyalogosan is könnyen elérhetők.

Minden borbárban öt kiváló bort kóstolhatnak a Borkörút keretében a résztvevők. Mindenhol más a tételsor, más a koncepció: a borok az adott hely kedvelt tételei; fajtaválasztékban, borkészítési eljárásban és borvidékek szerint is sokszínűek.

IDŐPONT

2020. július 30-31., csütörtök-péntek, 16-23 óra között

HELYSZÍNEK

Kadarka borbár (VI. ker., Király utca 42.) · www.kadarkabar.hu
Lodge (VIII. ker., Kőfaragó utca 10.) · www.facebook.com/lodge.event
VinoPiano Borbár/Wine Bar (IX. ker., Tűzoltó utca 22.) · www.facebook.com/VinoPiano.hu
vinoWonka Csokoládé- és Borbár (VIII. ker., Corvin sétány 2..) · www.vinowonka.hu
WINE & U borbár (VII. ker., Holló utca 3-9.) · www.facebook.com/Wineandu1
Zengő bár (VIII. ker., Krúdy Gyula utca 6.) · www.cultinglass.hu/zengo-bar

BORKÖRÚTLEVÉL

Minden elővételes bérletet vásárló résztvevő kap egy „útlevelet” térképpel, információkkal, amelybe a meglátogatott borbárok vízum-pecsétet adnak. Emellett 6+1 kérdés is található az okmányban: minden helyszínhez kötődik egy kérdés - és a rá adott válasz. A résztvevők nyereményeket nyerhetnek: ajándék kóstolókat, borbár kedvezményeket, borcsomagokat, borklub belépőket, Bormedence Kárpát-medencei borünnep belépőket.

RÉSZVÉTELI DÍJ

Elővételes jegyek: www.fkmc.hu/pesti-borkorut
Early bird bérlet: 12.000 Ft/fő (2020. július 26., vasárnap éjfélig) Elővételes bérlet: 15.000 Ft/fő (2020. július 29., szerda éjfélig) A kedvezményes elővételes bérletek mind a hat helyszín borainak kóstolására lehetőséget biztosítanak.
Helyszínen: 3.000 Ft / fő / borbár

INFORMÁCIÓ

Facebook esemény, további információk: www.facebook.com/events/603691137213010/

Címkék