Kérem Várjon!
Hírek
Varun Sharma a Pannon Borrégióban
bori
2011 december 20.

A napokban volt a premierje a Travel Channelen Varun Sharma Inside Luxury Travel című műsorának, amely először a legendás műsor történetében bemutatja Magyarországot.  A luxus desztinációk világszerte leginkább számontartott szakembere a budapesti Four Seasons szálloda mellett a kutas-kozmapusztai, a dél-dunántúli régióban egyedüli ötcsillagos Hertelendy Kastélyról vélekedett úgy, hogy érdemes bemutatni a filmjében. Az 50 perces filmet december és január folyamán sugározza a Travel Channel.

2011 áprilisában forgatott az Inside Luxury Travel stábja Magyarországon, a népszerű műsorvezetővel, Varun Sharmával.  A forgatás első három napján Varun Sharma a Hertelendy Kastélyban szállt meg.  Repülővel érkezett a Kastély leszállópályájára, majd lovagolt, kipróbálta az egyedülálló Kelo-szaunát, sőt még a termáltóban is fürdött. Megismerkedett Stefan Gebhardt séffel és a dísztó közepén álló pavilonban kóstolta meg kreációit. 

A forgatás során ellátogatott egy pécsi kesztyűgyárba, ahol Lady Gaga után Varun Sharmát is meglepték egy személyre szabott kesztyűvel.  Villányban, a Sauska Pincészetben a tulajdonos, Sauska Krisztián látta vendégül egy kóstolóra a neves műsorvezetőt és stábját. 

A négynapos budapesti tartózkodás alatt a Fours Seasons Hotel Gresham Palace Royal Suite-jében látták vendégül.  Két napot Budapest látnivalóinak bemutatásával töltött.  Felkereste a Széchenyi fürdőt és személyesen győződött meg arról, hogy miért olyan híresek a gyógyfürdőink.

Varun Sharma így fogalmazott: “Azért esett Magyarországra a választásunk, mert az országnak különleges a történelme és Budapestnek lenyűgöző építészete van Európában.  Különösen barátságosak az emberek, nem is beszélve a csinos hölgyekről.  A Four Seasons Gresham Palace az egyik kedvenc szállodám a világban.  Az épület, a kiszolgálás és a konyha is fantasztikus.  A Hertelendy Kastély kellemes meglepetés volt számomra.  A szolgáltatások világszínvonalúak, a személyzet barátságos, az ott töltött napok egyszerűen tökéletesen sikerültek.  Budapest az egyik legérdekesebb város számomra a világban.  Megtiszteltetés volt számomra Magyarországon forgatni.“

Címkék
Legolvasottabb
Legfrissebb