Kérem Várjon!
Hírek
Pillangós szép tavaszt!
zoranka
2013 március 20.

Csillagászati értelemben a tavaszi nap-éj egyenlőség idején kezdődik a tavasz, amit percnyi, sőt másodpercnyi pontossággal jeleznek előre. Ez a jeles nap idén március 20-ra, szerdára esik, amikor is 12 óra 02 perckor ér a Nap az Egyenlítő „fölé”Ekkor lépi át a tavasz a küszöböt, s ebben az időpontban engedjük ki a PILLANGÓ-t a palackból!

Ezekkel a mondatokkal érkezett a meghívó a Vylyan Pincészettől, hogy a tavasz kezdetének pillanatában kóstoljuk meg az új merlot dűlőválogatást. Ott voltunka Kalamárisban, a boldogság és egyúttal a macaron világnapján, a tavaszra koccintottunk Debreczeni Mónikával és az összegyűlt másfél tucatnyi borrajongóval.

                                                                                                            Fotók: Wéber Tamás

Az új Pillangó 2009 jó formában várja a tavasz folytatását, már nyitáskor intenzíven keringett illata, erőteljes meggyes, szedres gyümölcsösséggel és vaníliás, enyhén kókuszos fűszerezettséggel. A korty jó egyensúlyban van, pont annyira sűrű, amennyit kellemesen viselünk el, a csokoládé krémességét a menta hűvösége ellenpontozza. Kellemes bársonyossággal csúszik, hosszasan időz el a szánkban, emlékeinkben. És még csak négy éves bor, csak azért kóstoljuk most, hogy sejtésünk legyen, mi vár ránk később, minden évben szebb lesz, jó pár éves távlatban gondolkodva.

Legolvasottabb
Legfrissebb