Kérem Várjon!
Dátum: 2019. 05. 03. 8:00 - 2019. 05. 12. 17:00
Helyszín: Jókai Rendezvényház Pécs, Jókai tér 6.
Felsőfokú ismeretek a világ szőlészeti-borászati térképéről. Az európai és a tengeren túli országok legfontosabb borvidékei, borstílusaik. Meghatározó bor piaci trendek, irányok a XXI. század elején. Minden, amit „felhasználói” szinten tudni érdemes a borok világáról, legyen az csendes bor, pezsgő-habzó bor vagy akár erősített bor
A képzés célja
A CEWI középfokú kurzusán közelebbről megismerhettük a világ meghatározó szőlőfajtáit és azok legjellemzőbb borvidékeit. A CEWI Felsőfokú tanfolyamán még mélyebbre megyünk és 6 napon keresztül próbáljuk meg feltérképezni a nemzetközi borok teljes világát.
A Felsőfokú tanfolyam keretén belül részletesen ismerhetik meg a tanulók a világ vezető és kevésbé ismert bortermelő országait, azok legfontosabb borvidékeit, meghatározó borstílusait, pozíciójukat a nemzetközi bor piacon.
A tanfolyamon szerzett tudással átfogó képet kapunk a világ bor térképéről, melynek segítségével a világ bármely pontján eligazodunk a borok világában, legyenek akár szakmabeliek, akár a világra nyitott „vájt fülű” borszeretők. A Felsőfokú tanfolyam elvégzése komoly szakmai segítséget nyújthat a borszakmán belüli álláskeresés során.

Képzési időpontok
2019. május 3-5. / 10-12. - CEWI FELSŐFOK (2x3 nap)

Jelentkezés » www.cewi.hu

Tematika
Kóstolási ismeretek felsőfokon
Szőlészet/borászat
Burgundia; Alsace
Bordeaux; Dél-nyugat Franciaország
Loire, Észak-Dél Rhóne vidéke; Dél-Franciaország
Olaszország
Ibériai félsziget: Spanyolország; Portugália
Erősített borok a világban
Új világ: Amerikai kontinens
Új világ: Új-Zéland, Ausztrália, Dél-Afrika
Pezsgők stílusok
Párlatok
Összefoglalás

Egyéb információk:
A tanfolyam reggel 9:00 órától délután 18:00 óráig tart. (1 órás ebédszünettel)

Kóstolt borok száma: 72

Feltételek, árak
FIZETÉS / LEMONDÁS / VISSZATÉRÍTÉS:
A tanfolyam árának utaláskor a nevet és a díjbekérő számát kérjük feltüntetni. A tanfolyamra befizetett díjat, a tanfolyam indulását megelőző, 14 napon belüli lemondás esetén tudjuk visszatéríteni. Az összeg későbbi tanfolyamunkon felhasználható.

CEWI FELSŐFOKÚ KURZUS: 110.000 Ft + ÁFA

A Felsőfokú bortanfolyam díja az alábbiakat tartalmazza:

Magyar nyelvű oktatási anyagok
Előadás jegyzetek
Borok a kóstolásokhoz
Ásványvíz
Magyar nyelvű vizsga és CEWI Felsőfokú oklevél

A vizsga egy fehér és egy vörösbor „vak kóstolásából”, valamint 50 teszt kérdésből és legalább 4 kifejtős kérdésből áll. A sikeres vizsgához mindhárom vizsgarészből legalább55%-os eredmény elérése szükséges.
A vizsga időpontja a csoporttal együtt, közösen kerül kijelölésre. Általában a tanfolyam végétől számított 4 héten belül.

ANGOL NYELVŰ VIZSGA!!!
WSET LEVEL 3 AWARD IN WINES AND SPIRITS - FELSŐFOK: 160.000 Ft + ÁFA

A képzés ára magában foglalja az angol nyelvű tankönyv csomagot, előadás jegyzeteket, borokat, vizet, valamint a WSET L3 Felsőfokú angol nyelvű (egyéb választható idegen nyelv) vizsga árát. A WSET által kiadott nemzetközi oklevél feltétele angol (egyéb választható idegen nyelv) nyelven tett sikeres vizsga.
A vizsga egy fehér és egy vörösbor „vak kóstolásából”, valamint 50 teszt kérdésből és 4 kifejtős kérdésből áll. A sikeres vizsgához külön-külön, mindhárom vizsgarészből legalább 55%-os eredmény elérése szükséges.
A képzés sikeres elvégzése angolul a 2 éves diplomakurzuson való részvétel alapfeltétele.
A magyar és angol vizsga időpontja a csoporttal együtt, közösen kerül kijelölésre. Általában a tanfolyam végétől számított 4 héten belül.

A képzés minimum 10 fő esetén indul el. A programváltozás jogát fenntartjuk.
A tanfolyam MAGYAR nyelven zajlik.
Programajánló
2020. Szeptember
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Hirdetés