Dátum:
2017. 04. 22. 8:00 - 2017. 04. 30. 18:00
Helyszín:
Boutique Hotel Sopianae
Pécs, Felsőmalom u. 24.
Kétszer kétnapos tanfolyam. Kitekintés a világ és Magyarország legfontosabb borrégióira szőlőfajtákon keresztül. Fő párlat kategóriák megismerése, erősített borok stílusainak bemutatása, különböző pezsgőbor készítési eljárások.
Időpontok: 2017. április 22-23. (szombat-vasárnap) és április 29-30. (szombat-vasárnap) 9-17 óra között
Kurzus kedvezményes előfoglalási ára: 55.000 Ft + ÁFA
Jelentkezés: cewipecs@gmail.com vagy 70 311 98 35
A kurzus tematikája:
Középfokú kóstolási ismeretek
A világ borainak bemutatása nemzetközi szőlőfajtákon keresztül:
Chardonnay, Pinot Noir
Riesling, Sauvignon Blanc, Chenin Blanc
Cabernet Sauvignon, Merlot
Grenache, Syrah
Erősített borok, Port, Sherry
Spanyolország, Portugália
Olaszország
Pezsgők
Párlatok
További részletek:
A tanfolyam reggel 9:00 órától délután 17:00 óráig tart. (1 órás ebédszünettel)
Kóstolt borok száma: 40
A magyar nyelven sikeres vizsgát tevő hallgatók cewi által kiállított oklevelet kapnak.
A WSET által kiadott nemzetközi oklevél feltétele angol nyelven tett sikeres vizsga.