November 20-án, 19 órától egy igazi gasztroutazásra hívjuk! A Gault-Millau sapkás Mandula Étterem (Villány, Diófás tér 4.) egy Villányi Franc-ra hangolt exkluzív borvacsorát állított össze.
Menüsor:
- Amouse Bouche: Villányi Libafalatok - Vylyan Villányi Franc 2011
- Füstölt kacsamáj terrine, marinált hagymával, must redukcióval, brióssal - Bock Cabernet Franc 2009
- Gesztenye capuccino, almával, libatepertő grillázzsal - Sauska Cabernet Franc 2011
- Libacomb libahurkával radicchio, csicsóka - Weninger & Gere Villányi Franc 2011
- Lúdláb 2015 -Malatiszky Kúria Cabernet Franc 2007
A vacsora ára: 15 000 Ft/fő, amely tartalmazza az ajánlatban szereplő ételek és borok árát.
Jelentkezés:
Tel: 72/492-181
E-mail: info@borut.hu