A borok és a dűlők, amelyek a 2012-es évjáratról mesélnek:
-Hárslevelű, a Göntérből,
-Syrah a Bocorből,
-Villányi Franc a Fekete-hegyről,
-Cabernet Sauvignon a Jammertálból és
-Merlot (azaz Magnifico) az Ördögárok dűlőből.
Amit 2012-ről tudni illik:
A hideg és meleg hőmérsékleti szélsőértékek éve. A téli fagyot hosszú, száraz tavasz és nyár követte. Az extra meleg hozadéka volt a korai rügyfakadás és a korai szüret. Az évjárat kiemelkedő minőségű borokat adott, magas alkoholokkal.
A gourmet borvacsora menüje, a 2012 borokkal párosítva:
Vendégváró:
Homárhabbal töltött ravioli, fokhagymás vajban, sültpetrezselyemmel
Bock Hárslevelű 2012
Előétel:
Pácolt kacsamáj borskéregben, zeller spagettivel, grapefruit gyöngyökkel
Bock Syrah 2012
1. Főétel:
Ropogós kacsacomb mellével, kalácsfelfújttal, kajszibarackmártással
Bock Villányi Franc Selection 2012
2. Főétel:
Jammertál töltött bélszín, vajrépával, csokoládés capuciner mártással
Bock Cabernet Sauvignon Selection 2012
Desszert:
Joghurtos Ördögárokzselé, vaníliás pipadohányos sorbéval
Bock Magnifico 2012
Részvételi díj: 19.500.-Ft/fő
(Az ár a borvacsorát és a borkóstolót foglalja magában)
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu