Gyümölcsök és fűszerek kavalkádja - koktélok Amaryllis módra. A Borkultúra Szabadegyetem decemberi házigazdája: Guld Zsuzsanna
Helyszín: A PTE IGYK Étterem, Szekszárd, Rákóczi utca 1.
Időpont: 2014. december 10. – szerda, 18:00-tól.
Beléptetés és díjfizetés: 17:30-tól
Visszajelzés: Kérjük, hogy a bor.egyetem@igyk.pte.hu címre szíveskedjen részvételi szándékáról visszajelzést küldeni 2014.12.07.-e, vasárnap 24 óráig.
Előadó: Galambos Péter
Grand Marnier Magyar Bajnok, Zubrowka Magyar Márkanagykövet, Bols Mixer Akadémia dél-magyarországi oktatója, Amaryllis Étterem üzletvezetője
Welcome drink: Molekuláris Hugó
Molekuláris mixológia: Molekuláris Testarosa, Molekuláris Negroni
Kevert ital kultúra történelmi fejlődése itthon és külföldön: fizz – Blueberry fizz
Fűszerek és a konyhakert jelentősége a kevert italok világában:
- Bazsalikom: Bazsaliberry
- Uborka:( Zubrowka) - Zuborka
- Chili: Rákos Bloody Mary
Forró italok:
Jerry Thomas és a Blue Blazer
Angol punch
Jager grog
Részvételi díj:
Hallgatók számára: 2.000,- Ft;
Belső tagok (egyetemi oktatók, dolgozók) számára: 2.000,- Ft;
Külső tagok számára: 3.500,- Ft;
A rendezvény előadásán a részvétel ingyenes, az étel- és italkóstolásért költségtérítést számolunk fel.