A színvonalas borkóstolókkal továbbra is lehet számolni, ha a Kalamárisról van szó, a tavalyi év bortermelője után, a tavalyi év pincészete is bemutatkozik nálunk, finom borokkal, egészen pontosan egy tucattal jelentkezünk, amelyeket ízletesen elkészített vaddisznó-pörkölttel öblítünk le. Jó programnak ígérkezik Koch Csaba vacsoraestje, péntek 13-a ezúttal bizonyosan szerencsét fog hozni!
Időpont: 2015. március 13. péntek 18 óra
Helyszín: Kalamáris Borbisztró és Vinotéka-7623 Pécs, Rákóczi út 30.
Tervezett borsor:
- Koch Minőségi Kékfrankos Rozé 2014
- Koch Prémium Irsai Olivér 2014
- Koch Prémium Cserszegi Fűszeres 2014
- Koch Kései Chardonnay 2013
- VinArt Portugieser 2013
- Koch Prémium Kadarka 2013
- Koch Prémium Kékfrankos 2012
- Koch Prémium Merlot 2011
- Koch Prémium Cabernet Franc 2011
- Koch Prémium Cabernet Sauvignon Barrique 2011
- VinArt Cabernet Sauvignon Prémium 2011
- Koch Snow Wine Chardonnay 2013
Borkóstoló: 2.500 Ft/fő
Vacsora: Vaddisznó pörkölt Koch Csaba-módra, pörcös sztrapacskával
Vacsora: 1.500 Ft/fő
Jelentkezés: kalamarispecs@gmail.com ; 72/312-573 vagy Facebook-üzenet formájában