Kérem Várjon!
Hírek
Szent György-hegy matiné
bori
2022 August 16.

A Szent György-hegy hajnalig napközbeni kistestvére idén először kerül megrendezésre szeptember 3-án, a szüreti időszakban. A szervezők célja egy egész napos laza programot nyújtani, amolyan nyitott pincék jelleggel, ahol a résztvevők közelebbről is megismerhetik a hegy vendéglátóit, borászatait. A MATINÉ családiasnak és barátságosnak ígérkezik, 10 helyszínnel, déltől este 8 óráig.

„A helyszínek egy része, na meg a hajnalig vendégei is nagyon szerették volna, hogy csináljunk valamit szeptemberben, és régóta tervben van egy lazább, napközbeni program. Idén kipróbáljuk! Ilyenkor, a szüreti időszakban érezhetően több teher van a borászatokon, mindenki éjjel-nappal munkában van, így különösen ideális egy napközbeni programot szervezni. Ajánljuk mindazoknak, akik elsősorban a borok és a chillezés kedvéért jönnének: szeptember 3-án nagyobb tér lesz kóstolni, megismerkedni a pincészetek tételeivel, de le lehet ülni társasozni, kártyázni, lesz gyerekprogram, vagy neki lehet indulni egy jóízű sétának is a kellemes indián nyárban” – mondja Budavári Dóra szervező. A részvételhez nem kell előzetesen regisztrálni, a helyszínek bármelyikén hozzá lehet jutni a kóstolópohárhoz, 2000 forintért.

Töltsd a napot a hegyen, és persze hozz magaddal családot, barátokat. Társasozás, teke, falatok a Zöldülő teraszon, kóstolás a Hóbor Pincénél, utánozhatatlan hangulat a Szászi Birtokon, ping-pong és hinta persze borral a kézben a Horváth Pincénél, zenés gyerekprogram és máshol nem kóstolható borok a Borbolt a völgyben kertjében, pezsgő és vörösborok kóstolója a 2HA teraszán, betérő a Pap Wines vega lakáséttermébe, családias hangulat a Molnár Pincénél, a NAPVIRÁG pince kihagyhatatlan meséi és borai, borkekszek és frizzante a Killer Pince romantikus kertjében. Ez a Szent György-hegy MATINÉ!

Event: https://fb.me/e/5fquTDPGZ