Kérem Várjon!
Hírek
Villány a Vincén
bori
2013 March 07.

Az Idén is a csillogó márványokon lépdel majd a borvilág színe-java március 8. és 10. között a Corinthia Hotel Budapest épületében.

Sosem látott számban lesznek jelen Master of Wine-ok, kereskedők, borszakírók, hogy a VinCE Budapest ezúttal is megkerülhetetlen és gyümölcsöző szakmai fóruma lehessen a hazai borásztársadalomnak, és felejthetetlen élményt nyújtson az ikonborokkal, mesés champagne-okkal és világhírű szakértőkkel való személyes találkozás.

Villány, természetesen!

A Villányi borvidék újra együtt, természetes vendégszeretettel várja! 

Hol? - A Corinthia Hotel Budapest, Erzsébet körút 43-49-ben.

Három napon át, 13 villányi pincészettel tartunk borbemutatót a luxus hotel kiállító termében.

Villány, természetesen!

Ezzel a hívó mondattal találkozhatunk úton, útfélen már pár éve. Ez a kedves szlogen sok mindent takar, ismerve a Villányi borvidék gazdáinak kézzelfogható eredményeit. Itt természetes a vendégszeretet, az összefogás, a munkába vetett hit, a minőségért való elköteleződés, és maga a föld, amely életet ad… természetesen.

Minderről a VinCe Budapet 2013 rendezvényén most Ön is meggyőződhet!

Március 9-én, szombaton, 17.30-19.00-ig várjuk a "Villány prémium terroirjai" workshopon is:

Ebben a másfél órában Magyarország mosolygós borvidékét,  s a termőhelyet  12 villányi pincészet prémium borain keresztül mutatják be, maguk a borászok, Dr. Mészáros Gabriella szakmai előadása mentén. Tartson velünk és kóstoljon tiszta érzékkel, vallomásainkat hallgassa nyitott szívvel! Szeretettel várjuk!

Villányi pincészetek:  Bock -, Csányi -, Gere Attila -, Gere Tamás és Zsolt -, Günzer Tamás -, Heumann -, Janus -, Kiss Gábor -, Malatinszky -, Polgár -, Tiffán Ede és Zsolt -,Vinatus -, Vylyan Pincészetek.

VinCe Budapest 2013

A rendezvénnyel kapcsolatos további információ:www.vincebudapest.hu

Programok: http://vincebudapest.hu/menetrend/

Belépőjegy: http://vincebudapest.hu/jegyvasarlas/

Minden, ami Villányi borvidék, pincészetek, programok:
Villány- Siklósi Borút Egyesület,
Villány, Deák F u. 20/A.
72/492-181,
info@borut.hu