Kérem Várjon!
Hírek
Kisharsány mocorog
csilla
2016 August 01.

A Villányi borvidék szívében elhelyezkedő Bocor Fogadó és pincészet július elején mutatkozott be a médiának, kinyitva előttük apartmanokkal és kempinggel kibővült turista paradicsomát. Az elsődleges cél a vendéglátás és üdültetés – lássuk, mit kínálnak.

A Bocor Fogadó másfél hektáros területen helyezkedik el, amin prémium minőségű, kilenc szobás vendégház és négy szomszédos apartman található. Ezek mellett lehetőség van kempingezni is, a Magyar Kempingszövetség négy csillaggal minősítette a teljes infrastruktúrával ellátott kempingezésre szánt részt, amely egyébként 15 parcellából áll.

A kinti részhez még hozzá tartozik egy röplabda- és teniszpálya, valamint két darab pezsgőfürdő és egy játszótér.

A Bocor konyhájára inkább a magyaros vonal jellemző, minimális újítással, de őrizve a hagyományokat. Ételeikhez saját borokat párosítanak, amelyeket alapanyaga szintúgy saját szőlőültetvényekről érkezik. Boraikat inkább a könnyed és gyümölcsös vonal jellemzi, nem túl magas alkohollal.

A teljes szőlőültetvény 4,5 hektár, amin chardonnay-t, portugiesert, cabernet franc-t éscabernet sauvignont, pinot noirt. Az ültetvény egy része (nagyjából másfél hektár) a fogadó közvetlen közelében helyezkedik el. A jövőben erre a területre terveznek látványszüretet is.

A Bocor Fogadó a vidéki kikapcsolódást kínálja vendégeinek, legyen szó családi nyaralásról, céges találkozókról vagy csapatépítő tréningről.