Kérem Várjon!
Cikkek
Fotóművész a konyhán
Kalmár Lajos vacsoraestje az Addoban
bori
2011 January 26.

Kalmár Lajos pécsi fotóművész (eredeti szakmáját tekintve szakács) az Addo séfjeivel közösen négy fogásos menüsort készít január 28-án (pénteken).  A 18-kor kezdődő, borokkal kísért vacsoraestre szívből ajánljuk a helyfoglalást.

A délután folyamán fotó-dokumentálják is az előkészületeket a konyhán, majd a vacsora közben slide-show vetítés segítségével teszik lehetővé a kulisszák mögé pillantást. Az étteremben  egy mini-stúdiót is felállítanak néhány fényképezővel, amelyekkel és általában a fényképezéssel kapcsolatban kérdéseket lehet feltenni Kalmár Lajosnak.

Menüsor

  • Rozmaringos kacsamájkrém friss házi kenyérrel
    Laposa Rizling Friss
  • Csicsókakrémleves mangalicakolbász chips-szel és petrezselyemolajjal
    Légli 333
  • Borjúszűz sültpaprika-mártással és snidlinges tojásos galuskával
    Lisicza Cabernet Franc
  • Vargabéles málnaredukcióval

Ár: 4800 Ft (amely magában foglalja az ételeket, a borokat, ásványvizet és a kávét)

Helyfoglalás: 72-215-788

Címkék