Kérem Várjon!
Cikkek
Borvacsora Ebnerrel
Programot ajánlunk
RMP
2008 October 15.

A pécsi Enoteca Corso első borvacsoráját október 24-én, péntek este tartják a Király utcai étteremben. A remek ételeket ezúttal Andreas Ebner borsora kíséri.

Jövő péntekre ajánlunk programot.

 

 

A borvacsorán kínált ételek:
 
  • Mandulás kacsamáj „magnum” – Királyrák szójazselében – Zeller espuma vargánya habbal
  • Sous vide vadlazac házi véres hurkás gnocchival és cékla-veloutéval
  • Szarvasgerinc levendulás báránynyelv-raguval, fehérbabpürével és polentával
  • Kardamomos mascarpone mousse – Kávéparfé mézkaramellel – Házi mákfagylalt

 

A több borával a Pécsi Borozó tesztjein is kíválóan szereplő Ebner-borok közül az alábbiakat kínálják a vacsorához:
 
  • Borzongás 2007 (bemutattuk)
  • Chradonnay 2007
  • Pinot Noir 2006
  • 3-as hordó cuvée 2006
  • Cirfandli késői szüret 2007 (teszteltük)

 

Az alkalomra még lehet asztalt foglalni: e-mailben, illetve a 72-525-198 vagy a 0630 6301206-os telefonszámokon.

További információ: www.JTrestaurants.hu 

 

banner
Programajánló
2021. Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
2021. 05. 22. 11:00 - 2021. 05. 23. 18:00
Tóth Ferenc Pincészet Eger, 3300 Eger, Kistályai út 40.
23
2021. 05. 22. 11:00 - 2021. 05. 23. 18:00
Tóth Ferenc Pincészet Eger, 3300 Eger, Kistályai út 40.
24
25
26
27
28
29
30
31