Kérem Várjon!
Cikkek
Borból lekvár
Borlekvár kóstoló a Sipőcz Házban
bori
2011 July 21.

Hagyományos nyílt kóstolóprogramjaik következő eseményén most borlekvárokat lehet kóstolni a Sipőcz Házban pénteken, a koraesti óráktól.

Aki nem ismeri, annak íme egy rövid leírás készítésének módjáról: a színbort felfőzik, cukor és gyümölcsvelő hozzáadásával kocsonyásítják, fűszerezik, majd kisméretű üvegecskékbe töltik. Persze minden pincészet, aki ilyen terméket állít elő, saját receptet fejleszt ki, amit aztán olyan titokban őriz, mint Zsolnayak az eozint. A Sipőcz Házban a rendezvény ideje alatt és a teljes nyitvatartási időben kedvezménnyel lehet vásárolni pécsi, Pécs környéki, baranyai és Premium Hungaricum termékeket.