Kérem Várjon!
Cikkek
Avagy miket kóstoljunk Horvátországban

Következzenek a borok. Isztria pincészeteinek bemutatására jelen írásomban nem térnék ki, ugyanis a kóstolót követően három napos tanulmányútra indultunk, hogy testközelből megtapasztaljuk az ottani bor-, és gasztrokultúrát, melyről a nyári Borozóban részletesen olvashatnak majd! A többi borrégióból viszont szeretnék pár számomra érdekes borászatot bemutatni, melyeket (remélhetőleg) már idén beiktathatnak programjaik közé.

Tüske Gyöngyi
2020. március 24. 07:04:54
Hírek
Az a helyzet, hogy hiányzik már most a közös kóstolás élménye, megbeszélni a borokat, meg egyáltalán, a napi rutinból kimozdulva a borokra figyelni és közben ezer más szálon fűzni össze és tovább az életünket. Gyere kóstolj velünk jövő kedden Te is!
Pécsi Borozó
2020. március 23. 21:06:23
Cikkek
Egy bor: Kvaszinger Szamorodni Édes 2017 (Tokaj)

A címben Kvaszinger Lászlótól, Olaszliszka fiatal és tehetséges borászától idéztem, de egy ideig erősen kísértett az ötlet, hogy inkább ezt írjam: “Az ország címerében a hármashalom legkitűnőbbje: a tokaji.” Nem mi mondtuk, Jókai Mór írta le egykoron…

Ercsey Dániel
2020. március 23. 18:57:13
Összesen 47 db találat. 5/16 oldal.