Kérem Várjon!
Hírek
Téli aktualitások, tokaji édesek

Ebben a hónapban dupla Mustrára várjuk a borokat az ország minden szegletéből. Illetve pontosítanék, a Mustrán valóban minden Magyarországon forgalomba helyezett bor részt vehet - itt a piaci aktualitásokat kósoljuk, amelyek újdonságok, mostanság kerültek piacra és érdemes őket bemutatni a nagyközönségnek. A másik tesztünk ezúttal egy tematikus tokaji édesboros mustra lesz, ahova a kései szüretelésű, szamorodni és aszú borokat várjuk. A szokásos Borozós Mustra-csapatot megerősítettük pannonborrégiós, budapesti és tokaji zsűritagokkal, sőt amerikai és szerb szakértők is érkeznek hozzánk.

bori
2019. október 4. 07:44:21
Cikkek
Lánczos Sándor, séf
Kis túlzással, a „főzd meg magadnak, fiam!” felszólítással, Lánczos Sándort édesanyja lökte a gasztronómia karmai közé, amikor gyermeki őszinteséggel a menzán rajongásig szeretett „fehér borsófőzeléket” követelt a családi tűzhelyről, holott az otthoni damasztra csak a pirospaprikás vonulatnak volt licencengedélye. Az viszont minden túlzás nélkül állítható, hogy a sport és az építőipar világát is megjárt séf érett férfikorára megtalálta helyét és boldogságát a gasztronómiában. Bár látva a szenvedélyt, amellyel Sándor az életéről és a hivatásáról beszél, a következő évtizedei bizton tartogatnak még fordulatokat bőséggel.
Váncsodi József Oberon
2019. október 3. 14:10:05
Cikkek
Onyx, Budapest

2018-ban történelmet írt az 55 férőhelyes Onyx étterem azzal, hogy elsőként Magyarországon megszerezte a 2 Michelin-csillagot. 2019-ben pedig csak fokozta mindezt, amikor további egy évre megtartotta. Kevesen tudják talán, hogy az étterem fölött egy olyan családi cégcsoport áll, aminek két nő, Pintér Katalin és Niszkács Anna, anya és lánya a vezetője. Annával, és az Onyx séfjével, Mészáros Ádámmal beszélgettünk erről a több szempontból is egyedülálló vállalkozásról a Pécsi Borozó nyári számában.

Riedl Annamária
2019. október 1. 09:30:51
4 5 6 7 8
Következő Utolsó
Összesen 24 db találat. 8/8 oldal.