Kérem Várjon!
Cikkek
Halmai Csaba (Tüske Pince, Szekszárd)
Többször megfordultunk már a Tüske Pincénél, de mindig csak a Kadarka Túra egyik állomásaként. Eredményeiket, boraikat azonban évről évre figyelemmel kísérjük. A rendkívül meleg ősznek köszönhetően Halmai Csabával a pincészet udvarán, a diófa alatti padon beszélgettünk.
Szabó Berni
2019. május 13. 07:04:16
Cikkek
50 étel a nagyvilágból

50 étel a nagyvilágból címmel jelent meg a Pécsi Tudományegyetem rendhagyó szakácskönyve, amely 50 Pécsett tanuló külföldi diák receptjeit tartalmazza. Igazán remek olvasmány, sztorikkal és konkrét, megfőzhető receptekkel, egy olyan kötet, amelyből már jómagam is ajándékoztam egy tucatnyit külföldi vendégeimnek.

Győrffy Zoltán
2019. május 7. 10:14:01
Hírek

Új köntöst kaptak a villányi Tiffán Ede Pincészet borai. A jól ismert logó maradt, a címkék viszont megjelenésükben letisztultabb külsőt kaptak. A váltás célja, hogy a borok eleganciájukat, harmóniájukat és a kifinomult villányi stílusukat megjelenésükben is tükrözzék. Az új arculat kidolgozása Králik Péter grafikus együttműködésével készült.

bori
2019. május 7. 07:46:51
Összesen 16 db találat. 4/6 oldal.