Kérem Várjon!
Cikkek
Vendégségben Pataky Dezsőnél Tarcalon

Rögtön az elején elárulom a lényeget, hogy lássák, van értelme végigolvasni: csiszolatlan gyémántot találtam Tarcalon! Egy borászt, aki olyan mintha nem létezne, miközben a borai zseniálisak. Nézzük, hogyan jutottam idáig…

Ercsey Dániel
2017. szeptember 24. 07:44:25
Cikkek
Új rovat: a whisky
Új ismeretterjesztő rovatot indítottunk a print őszi számunkban, a pécsi 19 bar and shoppal közösen. A napjainkban használt kereskedelmi nyelvezet a skót whisky és ír whiskey esetében tesz különbséget. Nos, ez így igaz, bár nem szabad megfeledkeznünk a kanadai és amerikai whisk(e)ykről. A Kanadában készült párlatok többnyire whiskyként váltak ismertté. Az Egyesült Államokban más a helyzet, mert ugyan a bourbon és amerikai whiskeyk jelentős része whiskey, de van néhány olyan márka, amely nevét whiskynek írja. Sorozatunk első részében a skót típusokat mutatjuk be. 
krus
2017. szeptember 19. 06:19:32
Cikkek
Két bor: Magic Wine Merlot & Magic Wine Sauvignon Blanc (Moldávia)

Az utóbbi időkben többször is kaptam varázsbort, de eddig még nem volt érkezésem megkóstolni őket. Tegnap este megtettem és mindjárt lelövöm a poént: nem volt varázslat. Hogy miért sikeresek mégis? Nos, erről szól a következő poszt.

zoranka
2017. szeptember 11. 06:10:46
banner
Programajánló
2018. Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
1
2
3
2018. 08. 03. 17:00 - 21:00
Gasztroudvar Villány, (az Oportó előtt)
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
2018. 08. 17. 17:00 - 21:00
Gasztroudvar Villány, (az Oportó előtt)
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31