Kérem Várjon!
Cikkek
Enjingi-borvacsora a Szent György Fogadóban

Ivan Enjingi boraival rendeztek borvacsorát a pécsi Szent György Fogadóban szombaton. Az étterem hagyományteremtő szándékkal tervezett programjának első estjén majd ötvenfős vendégsereg tehetett kalandozást egy kutjevói pincészetben: az erős felütés egy negyedévszázados tölgyfahordóban érlelt zweigelt törkölypálinka volt. „Hiába származom a Balaton mellől, hiába jártam már számtalan helyen a világban, Magyarországon még sohasem tartottam borvacsorát” – köszöntötte a vendégeit Ivan Enjingi, egyúttal kifejezte örömét is, hogy végre sikerült megszervezni egy ilyen bemutatkozást.

Keresztény mÁkos
2011. február 28. 8ó
Cikkek
Tanfolyam a Kalamáris Vendéglőben

Újraindul a Kalamáris Vendéglő bortanfolyama márciustól. Az érdeklődők öt alkalommal tehetnek utazást a bor körül. Megismerhetik a bor történetét, a sommelier munkáját, elsajátíthatják a borkóstolás technikáját, megtapasztalhatják az ételek és italok harmóniáját. 2011. március 8-tól (keddenként), 5 alkalommal, 18.00-tól 19.30-ig. A Pécsi Borozó szerzőgárdájának jelentős része innen indult, szóval bátran ajánljuk az érdeklődők figyelmébe!

bori
2011. február 16. 8ó
Cikkek
Borkultúra Szabadegyetem Szekszárd

A kadarka lesz a középontban a Borkultúra Szabadegyetem Szekszárd következő előadásán, február 16-án szerdán a PTE IGYFK aulájában (Rákóczi utca 1.). Az est előadója Kozma Pál, a PTE TTK SZBI Szőlőnemesítési és Génmegőrzési Tanszék vezetője. nemrég éppen szóba került egy szomszédblogon, hogy a kadarkákkal keveset, kevesebbet foglalkozunk, a blogoszféra általánosan. Itt az alkalom, hogy felfrissítsük a tudásunkat, lesznek itt kadarkák fehéren, vörösen, acélból, hordóból, kedvünkre valók lehetnek persze akár mind, de választhatunk is közülük kedvencet hétvégére, vagy tovább. Tizennégy szekszárdi kadarka a szekszárdi BorKultúra SzabadEgyetemen.

bori
2011. február 15. 08:33
Első Előző
1 2 3 4 5
Összesen 13 db találat. 1/5 oldal.