Kérem Várjon!
Dátum: 2017. 03. 31. 9:00 - 2017. 04. 02. 17:00
Helyszín: Boutique Hotel Sopianae Pécs, Felsőmalom u. 24.
A háromnapos tanfolyam mindazoknak szól, akik borismereti tanulmányaikat strukturált formában kívánják megalapozni. Alapfokú ismereteket nyújt a szőlőtermesztésről, borkészítési eljárásokról, fő szőlőfajtákról és Magyarország borvidékeiről és az alapvető borstílusokról.

Időpont
2017. március 31. - április 2. (péntek-vasárnap), 9-17 óra között

Kurzus kedvezményes előfoglalási ára: 33.000 Ft + ÁFA

Jelentkezés: cewipecs@gmail.com vagy 70 311 98 35

A kurzus tematikája:

  • Kóstolási alapismeretek,
  • A világ fő szőlőfajtái, Magyarország szőlőfajtái,
  • Szőlőtermesztés, borkészítés,
  • Étel-Ital párosítás,
  • Alapvető borstílusok – azaz hogyan válasszon bort polcról, étteremben
  • Magyarország borvidékei,
  • Közép-Kelet Európai kitekintés


További részletek:
A tanfolyam reggel 9:00 órától délután 17:00 óráig tart. (1 órás ebédszünettel)
Kóstolt borok száma: min. 30
A magyar nyelven sikeres vizsgát tevő hallgatók cewi által kiállított oklevelet kapnak.
A WSET által kiadott nemzetközi oklevél feltétele angol nyelven tett sikeres vizsga.

Programajánló
2024. Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Hirdetés