Kérem Várjon!
Hírek
Idén is Portugieser du Monde!
bori
2015 March 09.

Harmadszor rendezi meg a Pécsi Borozó szerkesztősége a portugieserek nemzetközi szemléjét és versenyét. A jelentkezés megkezdődött, már négy országból érkeztek nevezések, március végéig kell beküldeni a kitöltött jelentkezési lapokat.

A Portugieser Du Monde-on három kategóriában lehet nevezni:

  1. fiatal portugieserek (2014-es évjárat);
  2. évjáratos portugieserek (2013 vagy korábbi évjárat);
  3. minimum 25%-ban portugiesert tartalmazó házasítások.

Mintánként 3 palack küldendő be március 31-ig a Pécsi Borozó szerkesztőségének címére: (VinOliva Kft., Pécsi Borozó szerkesztősége, 7622 Pécs, Nyírfa u. 14/a.), de a Pannon Borrégióban a hegyközségeknél, borutaknál is le lehet adni.

2015. április 11-én délután 15-20 óra között a közép-európai portugieser-termelők mutatkozhatnak be Pécsett, a Zsolnay Kulturális Negyedben a nagyközönségnek.

A jelentkezés feltétele: legalább egy portugieser bor a kínálatban és legalább egy bor a versenyre benevezve. A résztvevők pincészetenként legfeljebb 3 féle bort kóstoltathatnak a vendégeknek.

A belépőjegyek már megvásárolhatóak a jegymester.hu oldalon és a jegyirodákban országszerte, elővételben 2500 Ft, a helyszínen 3500 Ft összegért. A kóstolóra korlátozott számban támogatói VIP-jegyeket is kibocsátunk, ezek ára elővételben 9900 Ft.

borverseny nevezési lapja megtalálható a pecsiborozo.hu oldalon és beküldendő március 31-ig e-mailben az alábbi címre: info@vinoliva.hu